24 hours at home

Just nu sitter jag på flygplatsen i Oslo, jag kom hit sent igår kväll för att strax ta flyget upp till Lofoten. Eftersom jag inte kände för att släpa skidor och byta 4 olika bussar åkte jag hem till Motala i Torsdags för att ta tåget därifrån igår. Detta släpande på grejer är lätt det jobbigaste med att resa, men varje gång jag blir less på skidorna tänker jag "tänk om du hade vindsurfat" och vipps blir skidorna lättare. Att resa med vindsurfing grejer är next level 😉 

Så vad har jag för planer? Jo att spendera 8 dagar i Lofoten Med Norrøna, fota, åka skidor och kanske surfa!

-------

I'm at OlsoAirport waiting for my flight to Lofoten. I arrived here yesterday night since the flight are leaving from here at 10. I didn't feel like going by bus and have to change like 4 times so I went to Motala on Thursday and grabbed the train here yesterday evening instead. The hardest part with travelling is certainly all the gear, but each time the skiis feels a little bit heavy I think "you could had been windsurfing" and everything feels a little bit easier. Travelling with windsurfing great is really next level haha 😉

So what am I up to now? I'm off to Lofoten with the Norrøna team to shoot, ski and maybe surf!

Clothes: KariTraa

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *