One part of life

Hi babes!

I've been studying the whole day today, with the exception of a long walk I took. It's been quite warm here in Jönköping lately so almost all snow melted away. But today the whole city finally turned white again. I went out and enjoyed the heavy snowfall, gathered some new energy and tried to slow down and just breathe. Apparently it was just what I needed in order to understand the final details of microeconomics.

--------------------------------------------

Godkväll,

Idag har jag verkligen bara pluggat. Det har varit ganska varmt här i Jönköping de senaste dagarna så snön har nästan smält bort, det har varit otroligt grått, slaskigt och trist. Men idag blev det äntligen kallare igen och det har snöat nästan hela dagen. Jag bestämde mig för att ta en lång promenad för att samla ny energi,gå runt och försöka att bara andas. Det var uppenbarligen precis vad jag behövde, det och lite mat, för att få ny energi till att förstå de sista detaljerna av mikroekonomin. Nu ska jag sova för imorgon satsar jag på att få ner allt jag kan om mikroekonomi på tentan.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *