Att spendera tid

Det finns många sätt man kan spendera tid på. Ibland spenderar man tid på saker man tycker om, ibland på saker man måste göra som man inte tycker om och ibland så spenderar man tid på saker man tycker sådär om. Ibland spenderar man för mycket tid vid datorn eller mobilen eller en bok eller att fixa håret. Den tiden tar då av alla anna tid och man får mindre tid till att göra andra saker som man tycker ännu mer om.  Det är lite sorgligt tycker jag. Jag ogillar att komma på att jag spenderat alldeles för mycket tid på att göra saker jag tycker sådär om. Den här veckan har jag gjort mycket saker jag tycker om och lämnat alla saker jag tycker sådär om. Jag har spenderat tid med släkten, myst med William, gått på fest och träffat kompisar. Jag gillar att känna att man glömt bort cyberspace och istället levt alla dem minuterna man annars spenderar vid mobilen. Ett gott tecken på det är väl ändå att min iPhone inte nuddat min laddkabel på tre dagar.

Jag och William var på Omberg och hade picknick, sprang och tittade på solnedgången efter vi jobbat. Vardagsäventyr är bra för själen tror jag.

DSC_0374 DSC_0397 DSC_0433 DSC_0446 DSC_0380

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *