Bike and surf

Last week I decided to go for a bike session, inspired by the people riding (Vätternrundan 300km biking around Vättern) So I went out on my road bike to get the body moving. Halfway in the bike session I could feel that the wind increased and by the time I got home it way way too good to not get out and enjoy it. So this is the new type of duathlon, or at least my preferred one, windsurfing and road bike!

---------------

Förra veckan blev jag inspirerad av alla cyklister i stan som skulle köra Vätternrundan. Så jag bestämde mig för att skippa löpningen och byta ut den mot landsvägscykling. Halvvägs in i träningen kände jag att vinden ökade och lagom till jag kom hem hade vinden ökat tillräckligt för att få plana i en timme. Det var en trött men glad kropp som gick och lade sig på kvällen. 5/5 toasts till den after worken, och 5/5 för min snabba cykel look!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *