Kite session at home

Planen var att åka till Stockholm och gå på premiären av Untracked film tour som Gabriella Edebo har jobbat ihop, men det blev ändrade planer och jag stannade hemma. Efter en öl med lite kompisar igår smsade pappa och sa att det skulle bli bra surf väder hemma i Motala. Jag gick och la mig tidigt istället för att gå på halloweenfest, gick upp ännu tidigare och fixade lite jobb och skola innan jag satte mig på bussen hem. Eftermiddagens och kvällens timmar spenderade jag på vattnet och imorgon är planen identisk. Jag behövde det här så mycket, alla känslor som jag lätt stänger in får ge sig till uttryck och försvinna på vattnet. 


The plan was to join the premier of Untracked film tour in Stockholm that Gabriella Edebo has created, but plans got changed so I stayed in Jönköping instead. After a few beers with some friends dad texted me and said that the wind looked good for the weekend. So I went back home instead of joining the Halloween party, slept early and woke up even earlier to do some school stuff and work before I took the bus home. I spent my afternoon kiteing and plan for tomorrow is identical with todays'. I really needed some water time, all feelings that I tend to keep to myself is expressed and disappear when I'm out there.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *