Omvägen till helvetestind

I have totally missed out sharing this, maybe because It was released in the middle of my exam period. My legs were like spagetti after this mission. We went up straight after we landed in Molde, walked 1000m up and sleeted in a Norwegian Cabin. The day after we went up to Helvetsetind, and tre more peaks before we came back to sea level. It was a pleasure to join this crew, have a look what Norway has to offer!

--------------------------------------------------------------------------------

Jag hade verkligen helt missat att dela denna ju, kanske för att den släpptes mitt i mitt tenta-maraton. Mina ben var som spagetti efter turen upp till helvetsetånd och vidare, men det var det 100% värt. Ta en titt för att se vilken skidåkning som finns tillgängligt i vårt fina grannland. Tack Asbjørn för att jag fick följa med, det va gøy!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *