Unstad Surf

När vi tittade på MSW i bilen på vägen till Lofoten såg vi att bra surf var påväg att rulla in på tisdagen. Sagt och gjort vi slängde oss in i bilen så tidigt de andra gick med på och körde till Unstad. När vi kom fram såg vi vågorna rulla in i viken medan molnen rullade in över bergen. Eftersom jag åkt tåg upp och innan det varit på västkusten hade jag inte med mig mina grejer så jag hyrde allt på Unstad Arctic Surf, de hade sjukt bra grejer så det fungerade över förväntan. De flesta hade legat i hela natten i och med midnattssolen men vi var nöjda med den förmiddagen med bra vågor vi fick. Som jag längtar efter att surfa igen nu!
Efter vi duschat, druckit en kopp kaffe och ätit macka med oboy på stranden kom de andra och hämtade upp oss.

 

When we looked at MSW on our way to Lofoten we realized the surf looked good on tuseday. So the second morning we jumped into the car and drove to Unstad. We scored a good morning and now I can't wait to go surfing again!
 

IMG_9878 IMG_9879 IMG_9935 IMG_9899 IMG_9904Photo: Gabriella Lundhaw

 

Efter en snabbvisit på Lofotr Vikingamuseum körde vi hemåt. När vi kom hem var det dags för golf så jag följde med de fem första hålen för att fota lite. Otroligt fina vyer med berg och hav, dock inte den enklaste banan. Det blev en del letande efter bollar men vad gör det? Sen var det en stackars kille som landade mitt på golfbanan, inte uppskattat hos golfarna men jag tyckte mest det var kul haha.

After a quick visit at Lofoter museum we drove back home. The guys had booked golf for the night so I came along the first five holes before I went back home. 

 

IMG_1228 IMG_1231 IMG_1237 IMG_1262 IMG_1269 IMG_1275 IMG_1310

När jag hade hoppat ner under täcket fick jag ett sms där det stod "har du tittat ut?!" Så jag klädde på mig igen och gick ut och möttes av midnatts solen.

Got a text saying "Have you looked out?!" at the same time I went to bed, so I got up again. The midnight sun was shining outside!

IMG_1320 IMG_1327 IMG_1336

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *