west coast loving

My lecture was cancelled so me and William spontaneously drove to my summerhouse and spent two nights there. Fall has really entered so we had to put on a extra layer while watching the sunset. Bought a new lens this summer as well, a Zeiss 24mm f1,8 and I love it, the perfect allround lens for almost every occasion. Anyways, after some biscuits and tea to warm us up again the day was ended perfectly as I fell asleep in Williams arms.

---------------------

Min lektion var inställd så jag fick två dagar ledigt mitt i veckan. William och jag bestämde oss spontant att åka till sommarstugan och sova där. Hösten är verkligen här nu så vi fick sätta på oss en extra tröja när vi tittade solnedgången ihop. Jag har nog glömt att säga att jag köpt ett nytt objektiv, ett Zeiss 24mm 1,8f som jag älskar, fungerar så himla bra verkligen och det är kul att ha lägre bländare nu när solen inte är framme lika mycket. Men i alla fall, efter lite kvälls-te för att värma oss efter solnedgången somnade jag skönt i Williams famn.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *