work with us

HEJ! Här är vi Jag och Malou. Vi letar efter någon som vill följa med på vårt projekt under vintern som jag tror kommer kunna bli helt magiskt. Vi behöver alltså en filmare som kan följa med oss från början av januari till mitten på mars. Location kommer vara Revelstoke.

Vi letar efter någon som har tidigare erfarenhet av skidor/snowboard, säkerhet på berget, har egen utrustning och är grym på att filma skidor. Så om du känner att detta passar in på dig så är detta chansen att få följa med på vårt projekt! Om det inte passar in på dig kanske det gör det på din grymma kompis.

Det vi skulle vilja veta vilken utrustning du har, vad du har gjort för jobb tidigare och vem du är. Du kommer få betalt och åka otroligt mycket skidor. Boende finns också så det är löst.

Skicka iväg ett mail till mig på kajsa@varamon.com om du är intresserad och om du vet någon som skulle vara en perfekt match skriv gärna hens namn som en kommentar. Megatack i förväg <3 

-------------------------------

Hi, this is me and Malou. This winter we are planning a very exciting project and we need to find a filmer for this project that will run from the beginning of January to March, full time in and around Revelstoke. 

What we are looking for:  Experienced skier/snowboarder with knowledge of backcountry safety, have touring equipmen and experience in filming skiing.

What we want to know:
What equipment you got, previous work you done and who you are - tell us a bit about yourself.

What you want to know:
- You will get paid
- To start with the time frame is for January to march. More or less full time. Dates might change a little bit.
- Accommodation is available

Send us an email or a dm here and we can talk more. 
MEGA THANKS <3 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *