Bilder som bara finns där

Bilder som bara finns där


 

 

 

Jag tänkte att en uppdatering om livet här kanske skulle vara på sin plats. Ibland tar jag liksom föregivet att alla ni kan se vilka bilder som finns i min mobil. Men så är ju inte fallet. Här är tre vardagsbilder, från helt vanliga dagar här i Engelberg. Sånt som helt enkelt bara finns i mobilen för mina ögna att se på och det tycket jag är lite synd.

Det här är Engelberg när det är snö. Lite moln också, för oftast är det lite moln här på ett eller annat vis. Det kan vara låga moln i byn, tjock som dimma, höga moln på toppen av berget, små moln som mest ser fina ut. Det är inte ofta man är i byn när det är sol. Nej för då är man på berget och åker skidor så det är ingenting att klaga på.
Processed with VSCOcam with m5 preset

 

Det här är wiliam, en kväll när han inte jobbar i disken på Ski Lodge eller är iväg på tävling. Då kan vi äta kvällsmat ihop, det tycker jag om och han med. Potatis i ugn är något vi äter ganska ofta. Jag kan inte äta för mycket pasta för då blir jag till en fluff och william gillar inte pasta så det går bra ihop. Processed with VSCOcam with hb2 preset

 

 

 

Det här är en bild från en kväll efter en otroligt bra puderdag. Mattias Hargin bor här i Engelberg tillsammans med Mathilda som hade fixat en överaskningsfest i och med världscups segern. Det blev en fest, nästan festligare än fest skulle jag säga, ett jäkla röj. Dagen efter var jag seg och Judith med så vi satt mest och skrattade åt oss själva i hennes soffa med en skål fruktsallad i handen.

Processed with VSCOcam with a5 preset

 

 

Det här är William igen. Bakom honom kan man se bergen som omringar Engelberg. En vanlig bild i min mobil. En bild som har tagits på många berg men är lika fin endå.
Processed with VSCOcam with c1 preset

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *