through my phone.

Jag var i Jönköping en vecka innan jag började resan till Norge igen. Från att ha varit i Norge typ en gång i mitt liv till att resa dit så fort jag har möjlighet. Det är verkligen helt fantastiskt, mycket tack vara den vackra naturen. Liksom kom igen jag får ont i ögonen av att titta ut genom flygplansfönstret!! Denna gång teamade jag up med med Nikolaj och Asbjørn, får alltså träningsvärk i magen av att hänga med dessa två samtidigt som jag lär mig helt otroligt mycket, tusen tack för det.

Asbjørn har ett projekt med FriFlyt och jag och Niko fick hänga på. Så direkt när vi landat med flyget åkte vi till bergen för att börja gå upp till hytten vi skulle sova i över natten. Dagen efter stog klockan på 05.00 eftersom vi skulle hinna med att gå en bra bit, men mer om det får ni se i projektet sen. Sammanfattning: jag var 100% död när vi kom ner runt 21 tiden.

Dagen efter tog vi det ganska lugnt på morgonen innan vi gick ut på en tur och dagen efter det lärde jag Niko att vindsurfa. Livet vänner livet!!

Här har ni lite skeva in the moment bilder från min mobil <3

 


 

I stayed in Jönköping one week before I went back to Norway, this time Moldø, to team up with Nikolaj and Asbjørn. Before this season I had been in Norway like once? And now I'm going there as much as I can heh.. Just look at the nature, it's insane!! freakin' love it.. Teamed up with Niko and Asbjørn to be a part of Asbrjørns' Project with FriFlyt Mag. Its a pleasure hanging out with these two, even if I'm so tired I can barely walk they make me laugh and keep the spirit great.  

 

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *